Семінар «Практичні аспекти розробляння та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР»

ІПФ запрошує на семінар:
💢«Практичні аспекти розробляння та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР»
🔰 Форма навчання: онлайн.
🔰 Дата проведення: організуємо в зручний для Вас період та час.
🔰 Що Ви отримаєте: чітке розуміння семи принципів НАССР, що дасть можливість провести впровадження всієї системи на діючих та сертифікат про участь у семінарі.
💢Цільова аудиторія:
➡ керівники підприємств;
➡ фахівці з якості;
➡ співробітники підприємств,які зацікавлені в розробці і впровадженні програми харчової безпеки за принципами НАССР.
💢Мета заходу:
У семінарі будуть розглянуті дуже актуальні питання, що стосуються сертифікації HACCP в харчовій галузі України:
✅ підготовка планів по HACCP;
✅ принципи системи HACCP;
✅ як отримати сертифікат HACCP для харчового підприємства і можливість його отримання;
✅ щодо діяльності підприємства через управління безпечністю харчової продукції.
💢Програмою семінару передбачений розгляд таких питань:
☑ Основні положення Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
– загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами;
– обов’язки та права операторів ринку: впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, гарантування простежуваності;
відповідальність за невиконання обов’язків, щодо впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
☑ Теоретичні основи розроблення та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР:
– належні виробничі та гігієнічні практики, як передумови для впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР;
– сім принципів НАССР;
– види небезпечних факторів згідно концепції НАССР;
попередній етап підготовки до розроблення та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
☑ Практичні заняття з розроблення та документування діючих процедур, заснованих на принципах НАССР:
☑ Етап 1: Розроблення опису продукту, опису сировини
та додаткових матеріалів та блок-схеми виробництва (практичне завдання);
☑ Етап 2: Аналіз небезпечних факторів та складання реєстру; визначення КТК; визначення гранично допустимих значень (практичне завдання);
☑ Етап 3: Визначення заходів моніторингу; розроблення корегувальних дій; розроблення НАССР-плану (практичне завдання);
☑ Етап 4: Перевіряння постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР – проведення внутрішнього аудиту.
💢 Семінар для Вас проводитимуть фахівці ДП «УкрНДНЦ» з багаторічним досвідом роботи в галузі харчової промисловості.
❗ІПФ також проводить навчання за іншими напрямками, з якими Ви можете ознайомитися на сайті: http://uas.gov.ua/navchannia/plany-navchannia-2/ 
ℹ Телефон для довідок: 067-719-61-96 Ольга Конецька, ректор Інституту підготовки фахівців національного органу стандартизації

Зворотній зв'язок
×
×

Код за НК 004Код за ДК 016Позначення Технічних умовНазва Технічних умовТермін дії Технічних умовНазва підпрємства власника Технічних умовАдреса підпрємства власника Технічних умовКонтакти
29.120.9927.90.20-50.00ТУ У 27.9-14311554-028:2021Арматура світлосигнальна АС 26 Без обмеження ПрАТ "Самбірський приладобудівний завод "Омега" (ПрАТ завод "Омега") 81400, Львівська обл. м.Самбір вул. Промислова 2 Тел: (03236) 6-10-22 Факс: (03236) 6-08-60 Email: tvomega@ukr.net spzomega@ukr.net
95.02022.29.29ТУ У 22.2-01199251-056:2020Кульки кулькової опори башти бойової машиниБез обмеження КНВО "Форт" МВС України21027, м. Вінниця, вул. 600-річчя 27Тел: (0432)46-80-16 Факс: (0432)46-80-16 Email: siafort@ukr.net
31.02026.3ТУ У 26.3-41112077-001:2021Блокіратор радіокерованих вибухових пристроїв KVS Jaguar 6.0Без обмеження ТОВ " КВЕРТУС"93641, Луганська обл. Станично-Луганський р-н, с. Нижня Вільхова, вул Макаренко 16Тел: Факс: Email: director.kvertus@gmail.com
28.99.3ТУ У 28.9-20001993-001:2021ВИРІБ "КАРБОН"Без обмеження ІСТЕ СБУ03113, м.Київ вул. Миколи Васеленка 3 Тел: 044-408-70-54 Email: icte@ssu.gov.ua
31.02026.3ТУ У 26.3-41112077-002:2021Виріб технічного захисту інформації "KVS-6000Без обмеження ТОВ " КВЕРТУС"0412, м.Киъв вул Тимошенка Маршала 9Тел: 067-593-02-90 Email: director.kvertus@gmail.com
31.02026.3ТУ У 26.3-41112077-003:2021 Виріб технічного захисту інформації "KVS-3000" Без обмеження ТОВ " КВЕРТУС" 0412, м.Киъв вул Тимошенка Маршала 9 Тел: 067-593-02-90 Email: director.kvertus@gmail.com
67.080.10 10.89.19ТУ У 10.8-14216689-003:2021 Концентрати та сиропи фруктові та ягідні Без обмеження ДП "Уманьский лікеро-горлічаний завод" 20300, Черкаська обл. м. Умань вул. Успенська 27 Тел: (04744)6-91-04 Email: ulgzl1896@gmail.com
×