ДСТУ 2858:2015
|
Термоперетворювачі опору. Загальні технічні вимоги і методи випробування
|
1
|
ДСТУ 3240:2015
|
Метрологія. Забезпечення єдності вимірювань характеристик іонізувальних випромінень і ядерних констант. Основні положення
|
1
|
ДСТУ 4306:2016
|
Олія пальмова. Технічні умови постачання
|
1
|
ДСТУ 4326:2016
|
Ірис. Загальні технічні умови
|
1
|
ДСТУ 8039:2015
|
Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови
|
1
|
ДСТУ 8158:2015
|
Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови
|
1
|
ДСТУ 8168:2015
|
Зернові культури, продукти їх переробляння, комбікорми. Метод визначення вмісту дезоксиніваленолу
|
1
|
ДСТУ 8175:2015
|
Олія ріпакова. Технічні умови
|
1
|
ДСТУ 8216:2015
|
Вироби електронної техніки. Класифікація за умовами застосування та вимоги стійкості до зовнішніх впливових чинників
|
1
|
ДСТУ 8303:2015
|
Метрологія. Міри часу і частоти. Методика повірки (калібрування)
|
1
|
ДСТУ 8344:2015
|
Інформація та документація. Видання. Основні елементи. Терміни та визначення понять
|
1
|
ДСТУ 8371:2015
|
Показники для оцінювання ремонтопридатності виробів. Терміни та визначення понять
|
1
|
ДСТУ 8373:2015
|
Сільськогосподарські та лісогосподарські колісні трактори. Системи гальмівні. Загальні вимоги
|
1
|
ДСТУ 8402:2015
|
Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин
|
1
|
ДСТУ 8404:2015
|
Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об’ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу
|
1
|
ДСТУ 8435:2015
|
Ветеринарна медицина. Метод визначення антагоністичних властивостей молочнокислих бактерій
|
1
|
ДСТУ 8454:2015
|
Добрива органічні. Методи визначення органічної речовини
|
1
|
ДСТУ 8471:2015
|
Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови
|
1
|
ДСТУ 8563:2015
|
Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників
|
1
|
ДСТУ 8646:2016
|
Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування залишкового ресурсу (строку служби) технічних систем
|
1
|
ДСТУ 8647:2016
|
Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування надійності за результатами випробувань і/або експлуатації в умовах малої кількості відмов
|
1
|
ДСТУ ISO 3463:2015
|
Сільськогосподарські та лісогосподарські колісні трактори. Конструкції для захисту під час перекидання. Метод динамічного випробування та умови приймання
|
1
|
ДСТУ ISO 5151:2010
|
Кондиціонери та теплові насоси безканальні. Випробування та визначення робочих характеристик
|
1
|
ДСТУ ISO 8422:2010
|
Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння за якісною ознакою
|
1
|
ДСТУ ISO 10816-6:2009
|
Механічна вібрація. Оцінювання стану машин за результатами вимірювань вібрації на необертових частинах. Частина 6. Машини зворотно-поступальної дії номінальною потужністю від 100 кВт
|
1
|
ДСТУ ISO 14637/IDF195:2009
|
Молоко. Ферментативний метод визначення вмісту сечовини з використанням різниці рН (Контрольний метод)
|
1
|
ДСТУ ISO 22241-1:2009
|
Дизельні двигуни. Відновник оксиду азоту AUS 32. Частина 1. Вимоги щодо якості
|
1
|
ДСТУ ISO 22241-3:2009
|
Дизельні двигуни. Відновник оксиду азоту AUS 32. Частина 3. Оброблення, транспортування та зберігання
|
1
|
ДСТУ ІЕС 60432-3:2009
|
Лампи розжарювання. Вимоги щодо безпеки. Частина 3. Вольфрамово-галогенні лампи (крім ламп для транспортних засобів)
|
1
|
ДСТУ EN 13313:2009
|
Установки холодильні та теплові насоси. Компетентність персоналу
|
1
|
ДСТУ EN 50470-3:2010
|
Засоби вимірювання електричної енергії змінного струму. Частина 3. Спеціальні вимоги. Лічильники активної енергії статичні (класів точності А, В і С)
|
1
|
ДСТУ 7958:2015
|
Матеріали текстильні. Пакування, маркування, транспортування та зберігання
|
2
|
ДСТУ 8040:2015
|
Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus
|
2
|
ДСТУ 8093:2015
|
Саджанці деревних рослин із відкритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги
|
2
|
ДСТУ 8104:2015
|
Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників
|
2
|
ДСТУ 8131:2015
|
Вершки-сировина. Технічні умови
|
2
|
ДСТУ 8170:2015
|
Корми для тварин. Замінники незбираного молока. Технічні умови
|
2
|
ДСТУ 8284:2015
|
Косарки для скошування трави та сидератів у міжряддях саду. Технічні умови
|
2
|
ДСТУ 8298:2015
|
Плоди та ядра фундука. Технічні умови
|
2
|
ДСТУ 8302:2015
|
Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання
|
2
|
ДСТУ 8318:2015
|
Машини для викопування саджанців плодових культур. Технічні умови
|
2
|
ДСТУ 8319:2015
|
Смородина чорна свіжа. Технічні умови
|
2
|
ДСТУ 8339:2015
|
Вітроенергетика. Вітроелектростанції. Оцінення впливу вітроелектростанцій на навколишнє середовище
|
2
|
ДСТУ 8346:2015
|
Якість ґрунту. Методи визначення питомої електропровідності, рН і щільного залишку водної витяжки
|
2
|
ДСТУ 8397:2015
|
Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів
|
2
|
ДСТУ 8360:2015
|
Посуд фарфоровий та фаянсовий. Метод визначання термостійкості
|
2
|
ДСТУ 8390:2015
|
Пек кам’яновугільний. Метод визначання масової частки речовин, не розчинних у толуолі
|
2
|
ДСТУ 8399:2015
|
Папір для виробів санітарно-гігієнічної призначеності. Технічні умови
|
2
|
ДСТУ 8550:2015
|
Молоко та молочні продукти. Вимірювання рН потенціометричним методом
|
2
|
ДСТУ 8556:2015
|
Саджанці деревних рослин із закритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги
|
2
|
ДСТУ 8558:2015
|
Насіння дерев і кущів. Методи визначання посівних якостей (схожості, життєздатності, доброякісності)
|
2
|
ДСТУ 8604:2015
|
Дизайн і ергономіка. Робоче місце для виконання робіт у положенні сидячи. Загальні ергономічні вимоги
|
2
|
ДСТУ 8606-1:2015
|
Вода природних джерел. Захист від забруднювання. Частина 1 . Основні положення
|
2
|
ДСТУ 1219-1:2014
|
Системи гідравлічні і пневматичні та їхні складові частини. Графічні умовні познаки та принципові схеми. Частина 1. Графічні умовні познаки звичайної призначеності та використовні для пристроїв оброблення даних
|
2
|
ДСТУ ISO 4969:2010
|
Сталь. Макроскопічне дослідження травленням сильними мінеральними кислотами
|
2
|
ДСТУ ISO 14005:2015
|
Системи екологічного управління. Настанови щодо поетапного запровадження системи екологічного управління, використовуючи оцінювання екологічних характеристик
|
2
|
ДСТУ ISO 26162:2015
|
Системи керування термінологією, знаннями та вмістом. Проектування, впровадження та підтримка систем керування термінологією
|
2
|
ДСТУ ISO 30042:2015
|
Інформаційні технології. Системи керування термінологією, знаннями та контентом. Обмін термінологічною інформацією
|
2
|
ДСТУ ISO 30300:2015
|
Інформація та документація. Системи керування документами. Основні положення і словник термінів
|
2
|
ДСТУ EN 620:2013
|
Підіймально-транспортувальне устатковання та системи безперервної дії. Конвеєри стрічкові стаціонарні для сипких матеріалів. Вимоги щодо безпеки та електромагнітної сумісності
|
2
|
ДСТУ 7934:2015
|
Зрошення. Системи мікрозрошення. Класифікація
|
3
|
ДСТУ 8022:2015
|
Кальцію фосфат кормовий. Технічні умови
|
3
|
ДСТУ 8024:2015
|
Комбікорми гранульовані. Загальні технічні умови
|
3
|
ДСТУ 8026:2015
|
Шрот рициновий кормовий. Технічні умови
|
3
|
ДСТУ 8041:2015
|
Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту натрію та калію методом полуменевої спектрофотометрії
|
3
|
ДСТУ 8043:2015
|
Борошно вапнякове для сільськогосподарських тварин. Технічні умови
|
3
|
ДСТУ 8063:2015
|
Продукти молочні сухі. Визначення загального білка методом К’єльдаля
|
3
|
ДСТУ 8123:2015
|
Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту кальцію, магнію, заліза, марганцю, цинку, міді, кобальту методом атомно-абсорбційної спектрометрії
|
3
|
ДСТУ 8139:2015
|
Борошно вапнякове та черепашкове кормове для сільськогосподарської птиці. Технічні умови
|
3
|
ДСТУ 8164:2015
|
Препарати ветеринарні. Належна виробнича практика
|
3
|
ДСТУ 8182:2015
|
Корми для тварин. Метод визначання активності інгібіторів трипсину
|
3
|
ДСТУ 8300:2015
|
Геотермальна енергетика. Станції електричні геотермальні. Загальні технічні вимоги
|
3
|
ДСТУ 8385:2015
|
Нафтопродукти. Палива авіаційні та дистилятні. Метод визначення питомої електропровідності
|
3
|
ДСТУ 8387:2015
|
Нафтопродукти. Паливо авіаційне для турбореактивних двигунів. Метод визначення термоокисненості
|
3
|
ДСТУ 8587:2015
|
Молекулярна діагностика. Методи та вимоги до підготовки клінічного матеріалу для проведення полімеразної ланцюгової реакції
|
3
|
ДСТУ 8608:2015
|
Прокат калібрований круглий. Сортамент
|
3
|
ДСТУ 8609:2015
|
Прокат калібрований шестигранний. Сортамент
|
3
|
ДСТУ 8661:2016
|
Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань
|
3
|
ДСТУ ISO 5529:2014
|
Пшениця. Визначання індексу седиментації методом Зелені
|
3
|
ДСТУ ISO 10018:2015
|
Управління якістю. Настанови щодо залучення персоналу та щодо його компетентності
|
3
|
ДСТУ ISO 16002:2014
|
Зерно хлібних злаків та бобові на зберіганні у зерносховищах. Настанова щодо визначання зараженості зерна живими безхребетними за допомогою пасток
|
3
|
ДСТУ EN 71-12:2015
|
Безпечність іграшок. Частина 12. N-нітрозаміни та речовини, що можуть перетворюватися на N-нітрозаміни
|
3
|
ДСТУ EN 71-13:2015
|
Безпечність іграшок. Частина 13. Настільні ігри для вивчення запахів, косметичні набори та ігри для розвитку смакових навичок
|
3
|
ДСТУ EN 81-50:2015
|
Норми безпеки щодо конструкції та експлуатації ліфтів. Ліфти для перевезення пасажирів та вантажів. Частина 50. Правила проектування, розрахування, випробування та перевіряння компонентів ліфта
|
3
|
ДСТУ EN 1725:2009
|
Меблі побутові. Ліжка та матраци. Вимоги щодо безпеки та методи випробування
|
3
|
ДСТУ EN 13975:2016
|
Процедури відбирання зразків медичних виробів для діагностики in vitro для приймальних випробувань. Статистичні аспекти.
|
3
|
ДСТУ EN 14254:2015
|
Медичні вироби для діагностики invitro. Збірники одноразового використання для відбору зразків у людей, крім крові
|
3
|
ДСТУ EN ISO 20347:2015
|
Засоби індивідуального захисту. Взуття робоче
|
3
|
ДСТУ EN 60204-1:2015
|
Безпечність машин. Електрообладнання машин. Частина 1. Загальні вимоги
|
3
|
ДСТУ EN 62233:2015
|
Методи вимірювання електромагнітних полів побутової техніки та аналогічних пристроїв з урахуванням впливу на здоров’я людини
|
3
|
ДСТУ-Н CAC/GL 30:2016
|
Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання
|
3
|
ДСТУ 2301:2015
|
Виноградарство. Терміни та визначення понять
|
4
|
ДСТУ 8106:2015
|
Карантин рослин. Терміни та визначення понять
|
4
|
ДСТУ 8253:2015
|
М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості
|
4
|
ДСТУ 8324:2015
|
Метрологія. Міри довжини штрихові. Методика повірки (калібрування)
|
4
|
ДСТУ 8326:2015
|
Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умови
|
4
|
ДСТУ 8380:2015
|
М’ясо та м’ясні продукти. Метод вимірювання масової частки жиру
|
4
|
ДСТУ 8398:2015
|
Папір з водяним знаком. Метод визначення лінійної деформації
|
4
|
ДСТУ 8407-1:2015
|
Концентрати олій фосфатидні. Визначення вмісту вологи методом Карла Фішера. Частина 1. Готування проб і реактивів
|
4
|
ДСТУ 8407-2:2015
|
Концентрати олій фосфатидні. Визначення вмісту вологи методом Карла Фішера. Частина 2. Порядок випробовування
|
4
|
ДСТУ 8420:2015
|
Оливи мастильні. Метод визначення схильності до піноутворення
|
4
|
ДСТУ 8448:2015
|
Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування
|
4
|
ДСТУ 8449:2015
|
Продукти харчові консервовані. Методи визначення органолептичних показників, маси нетто чи об’єму та масової частки складових частин
|
4
|
ДСТУ ISO 6489-5:2013
|
Сільськогосподарські транспортні засоби. Механічні з’єднання між причепами та тягачами. Частина 5. Технічні характеристики неповоротних зчіпних вилок
|
4
|
ДСТУ ISO 9393-1:2009
|
Клапани термопластичні загальнопромислової призначеності. Методи випробування під тиском та вимоги щодо випробування. Частина 1. Загальні положення
|
4
|
ДСТУ ISO 9393-2:2009
|
Клапани термопластичні загальнопромислової призначеності. Методи випробування під тиском та вимоги щодо випробування. Частина 2. Умови випробування та основні вимоги
|
4
|
ДСТУ ISO 10434:2009
|
Нафтова, нафтохімічна та суміжні галузі промисловості. Засуви сталеві з покришкою. Загальні технічні вимоги та методи контролювання
|
4
|
ДСТУ ISO 12149:2008
|
Клапани перекривні сталеві загальної призначеності з болтовим кріпленням покришки. Загальні технічні вимоги
|
4
|
ДСТУ ISO 15952:2009
|
Якість ґрунту. Вплив забрудників на молодь земляних слимаків (HELICIDAE). Визначення впливу забруднення ґрунту на зростання
|
4
|
ДСТУ ISO 17292:2009
|
Нафтова, нафтохімічна та супутні галузі промисловості. Крани металеві сферичні. Загальні технічні вимоги
|
4
|
ДСТУ ISO 23611-1:2009
|
Якість ґрунту. Відбирання проб ґрунтових безхребетних. Частина 1. Відбирання вручну та вилучення земляних черв’яків формаліном
|
4
|
ДСТУ ISO 23611-3:2009
|
Якість ґрунту. Відбирання проб ґрунтових безхребетних. Частина 3. Відбирання проб і вилучення з ґрунту енхітреїд
|
4
|
ДСТУ EN 60950-1:2015
|
Обладнання інформаційних технологій. Безпека. Частина 1. Загальні вимоги
|
4
|
ДСТУ ETSI EN 300 744:2014
|
Цифрове телевізійне мовлення (DVB). Структура кадрів, канальне кодування та методи модуляції в системі цифрового наземного телевізійного мовлення. Загальні технічні вимоги
|
4
|
ДСТУ 7799:2015
|
Пляшки скляні сувенірні для виноробної промисловості. Типи, параметри та розміри
|
5
|
ДСТУ 7954:2015
|
Тканини шовкові та змішані. Первинне пакування та маркування
|
5
|
ДСТУ 7956:2015
|
Меблі для сидіння та лежання. М’які елементи. Метод визначення м’якості
|
5
|
ДСТУ 7957:2015
|
Меблі для сидіння та лежання. Метод визначення залишкової деформації безпружинних м’яких елементів
|
5
|
ДСТУ 7990:2015
|
Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8081:2015
|
Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче-фруктові. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8092:2015
|
Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8095:2015
|
Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8096:2015
|
Ікра риб пробійна солона. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8118:2015
|
Яйця курячі інкубаційні. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8381:2015
|
М’ясо та м’ясні продукти. Організація та методи мікробіологічних досліджень
|
5
|
ДСТУ 8567:2015
|
Овочі солені і квашені, фрукти і ягоди мочені. Приймання, відбирання проб
|
5
|
Збірка ДСТУ 8686.1:2016 8686.2:2016
|
Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови
|
5
|
ДСТУ ISO 2971:2010
|
Сигарети і фільтри. Визначення номінального діаметра. Метод з застосуванням лазерного пристрою
|
5
|
ДСТУ ISO 4389:2009
|
Тютюн і тютюнові вироби. Визначення залишкового вмісту хлорорганічних пестицидів методом газової хроматографії
|
5
|
ДСТУ ISO 10440-1:2008
|
Нафтова та газова промисловість. Компресори ротаційного типу. Частина 1. Компресори промислові (безмастильні)
|
5
|
ДСТУ ISO 13276:2009
|
Тютюн і тютюнові вироби. Визначення чистоти нікотину гравіметричним методом із застосуванням кремнійвольфрамової кислоти
|
5
|
ДСТУ ISO 14313:2010
|
Нафтова і газова промисловість. Трубопровідні транспортні системи. Арматура трубопровідна. Загальні технічні вимоги та методи контроллювання
|
5
|
ДСТУ ISO 15152:2009
|
Тютюн. Визначення загального вмісту алкалоїдів у перерахунку на нікотин методом аналізу в безперервному потоці
|
5
|
ДСТУ ISO 15153:2009
|
Тютюн. Визначення вмісту відновлювальних речовин методом аналізу в безперервному потоці
|
5
|
ДСТУ ISO 15154:2009
|
Тютюн. Визначення вмісту відновлювальних вуглеводнів методом аналізу в безперервному потоці
|
5
|
ДСТУ ISO 15517:2009
|
Тютюн. Визначення вмісту нітратів методом аналізу в безперервному потоці
|
5
|
ДСТУ ISO 16055:2009
|
Тютюн і тютюнові вироби. Контрольний зразок для випробування. Вимоги та використання
|
5
|
ДСТУ ISO/TS 21872-1:2014
|
Мікробіологія харчових продуктів і кормових добавок для тварин. Горизонтальний метод визначення потенційно ентеропатогенних видів вібріонів. Частина 1. Визначення Vibrio parahaemolyticus та Vibrio cholerae
|
5
|
ДСТУ ISO/TR 29846:2015
|
Шини, вентилі та камери. Еквівалентність одиниць внутрішнього тиску кПа/psi
|
5
|
ДСТУ EN ISO 15136-1:2009
|
Свердловинне устатковання для нафтової та газової промисловості. Установки насосні ґвинтові для механізованого видобування. Частина 1. Насоси
|
5
|
ДСТУ EN 60730-1:2015
|
Пристрої автоматичні електричні керувальні побутової та аналогічної призначеності. Частина 1. Загальні вимоги
|
5
|
ДСТУ EN 60754-1:2015
|
Випробування на гази, які виділяються під час горіння матеріалів кабелів. Частина 1. Визначення виходу галогеноводнів
|
5
|
ДСТУ EN 60998-1:2016
|
З'єднувачі низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 1. Загальні технічні вимоги
|
5
|
ДСТУ EN 60998-2-3:2016
|
Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-3. Спеціальні вимоги до з’єднувальних пристроїв із затискними елементами з прошивкою ізоляції
|
5
|
ДСТУ 7986:2015
|
Консерви рослинно-рибні. Каші та салати з печінкою риб. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8062:2015
|
Продукти молочні сухі. Спектрометричний метод визначення вмісту молочної кислоти та лактатів
|
5
|
ДСТУ 8160:2015
|
Сири підплавлені. Загальні технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8173:2015
|
Комбікорми для овець. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8704:2017
|
Бензини автомобільні довготривалого зберігання. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ 8705:2017
|
Паливо дизельне довготривалого зберігання. Технічні умови
|
5
|
ДСТУ ISO 6326-1:2015
|
Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 1. Загальні положення
|
5
|
ДСТУ EN 60601-2-40:2015
|
Вироби медичні електричні. Частина 2-40. Додаткові вимоги щодо безпеки електроміографів і приладів для аналізування зворотної реакції організму
|
5
|
ДСТУ EN 60754-2:2015
|
Випробування на гази, які виділяються під час горіння матеріалів кабелів. Частина 2. Визначення ступеня кислотності вимірюванням водневого показника рН та питомої електропровідності
|
5
|
ДСТУ EN 60998-2-1:2016
|
Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-1. Спеціальні вимоги до з’єднувальних пристроїв із затискними елементами нарізевого типу
|
5
|
ДСТУ EN 60998-2-2:2016
|
Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-2. Спеціальні вимоги до з’єднувальних пристроїв із затискними елементами безнарізевого типу
|
5
|
ДСТУ-Н ISPM 11:2015
|
Організми шкідливі карантинні. Аналіз ризику, охоплюючи аналіз ризиків довкілля та генетично модифікованих організмів
|
5
|
ДСТУ 7980:2015
|
Комбікорми-концентрати гранульовані для коней на відгодівлі. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 7982:2015
|
Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Метод визначання складу вуглеводно-лігнінового комплексу
|
6
|
ДСТУ 8002:2015
|
Томати солені. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8036:2015
|
Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8061:2015
|
Шпинат свіжий. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8069:2015
|
Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин
|
6
|
ДСТУ 8074:2015
|
Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8082:2015
|
Консерви. Сік морквяний та соки морквяно-фруктові з м’якоттю. Загальні технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8085:2015
|
Сировина та продукти тваринного походження. Визначання залишкової кількості гормональних стимуляторів методом тонкошарової хроматографії
|
6
|
ДСТУ 8097:2015
|
Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8127:2015
|
Консерви м’ясні. Язики. Загальні технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8135:2015
|
Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8171:2015
|
Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8193:2015
|
Буряки цукрові. Методи визначання шкідливості хвороб і шкідливих комах безвисадкових насінників
|
6
|
ДСТУ 8195:2015
|
Буряки цукрові. Методи визначання бурякової нематоди
|
6
|
ДСТУ 8241:2015
|
Корм для тварин. Макуха лляна. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8242:2015
|
Корм для тварин. Макуха ріпакова. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8277:2015
|
Двигуни асинхронні. Загальні технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8301:2015
|
Метрологія. Робочі еталони. Основні положення та вимоги до застосування
|
6
|
ДСТУ 8509:2015
|
Огірки солені. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8547:2015
|
Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8548:2015
|
Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8562:2015
|
Маточники та садивний матеріал винограду. Методи виявлення збудників вірусних хвороб та бактеріального раку
|
6
|
ДСТУ 8589:2015
|
Комбікорми повнораціонні для поросят-сисунів. Технічні умови
|
6
|
ДСТУ 8625:2016
|
Овочі. Методи фітопатологічного контролю в період зберігання
|
6
|
ДСТУ 8626:2016
|
Біотехнологія. Методи визначення цитотоксичності ветеринарних препаратів на моделях in vitro
|
6
|
ДСТУ 8628:2015
|
ДНК-технології в рослинництві. Терміни та визначення понять
|
6
|
ДСТУ ISO 2575:2014
|
Колісні транспортні засоби. Символи для органів керування, індикаторів та сигнальних пристроїв
|
6
|
ДСТУ ISO 2164:2007
|
Бобові. Визначання вмісту глікозидів синильної кислоти
|
6
|
ДСТУ ISO 6326-3:2015
|
Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 3. Визначання сірководню, меркаптанової сірки та карбонілсульфідної сірки потенціометричним методом
|
6
|
ДСТУ ISO 9229:2009
|
Теплоізоляція. Словник термінів
|
6
|
ДСТУ ISO/TS 10272-2:2015
|
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій. Частина 2. Техніка підрахунку колоній
|
6
|
ДСТУ ISO 13734:2015
|
Природний газ. Органічні сполуки, які використовують як одоранти. Вимоги та методи випробування
|
6
|
ДСТУ ISO 14004:2016
|
Системи екологічного управління. Загальні настанови щодо запроваджування
|
6
|
ДСТУ ISO 16121-1:2014
|
Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 1. Загальний опис, основні вимоги
|
6
|
ДСТУ ISO 16121-2:2014
|
Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 2. Оглядовість
|
6
|
ДСТУ ISO 16121-3:2014
|
Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 3. Інформаційні прилади та органи керування
|
6
|
ДСТУ ISO 16121-4:2014
|
Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 4. Умови середовища у кабіні
|
6
|
ДСТУ ISO/TR 16922:2015
|
Природний газ. Одорування. Загальні вимоги
|
6
|
ДСТУ ISO 19739:2015
|
Природний газ. Визначання сполук сірки методом газової хроматографії
|
6
|
ДСТУ IEC 61000-4-28:2008
|
Електромагнітна сумісність. Частина 4-28. Методики випробування та вимірювання. Випробування на несприйнятливість до змінення частоти електромережі
|
6
|
ДСТУ EN 81-20:2015
|
Норми безпеки щодо конструкції та експлуатації ліфтів. Ліфти для перевезення пасажирів та вантажів. Частина 20. Ліфти пасажирські та вантажопасажирські
|
6
|
ДСТУ EN 60335-2-30:2015
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-30. Додаткові вимоги до кімнатних обігрівачів.
|
6
|
ДСТУ EN 61034-1:2015
|
Вимірювання густини диму, що утворюється під час згоряння кабелів у певних умовах. Частина 1. Випробувальне устатковання
|
6
|
ДСТУ EN 61034-2:2015
|
Вимірювання густини диму, що утворюється під час згоряння кабелів у певних умовах. Частина 2. Метод випробування та вимоги
|
6
|
ДСТУ GHTF/SG3/N99-10:2015
|
Системи управління якістю. Настанова щодо валідації процесів
|
6
|
ДСТУ 7651:2014
|
Харчові олії та жири. Визначення вмісту бенз(а)пірену. Частина 2. Газохроматографічний метод визначання бенз(а)пірену
|
7
|
ДСТУ 7964:2015
|
Корми для тварин. Метод визначення розщеплення in vitro
|
7
|
ДСТУ 7988:2015
|
Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання вітамінів В1 і В2
|
7
|
ДСТУ 8035:2015
|
Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення вмісту сульфатів
|
7
|
ДСТУ 8059:2015
|
Продукти молочні. Визначення вмісту лактози та галактози спектрометричним методом
|
7
|
ДСТУ 8103:2015
|
Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови
|
7
|
ДСТУ 8214:2015
|
Комбікорми для різновікових груп коропа. Технічні умови
|
7
|
ДСТУ 8280:2015
|
Вироби електротехнічні. Методи випробовування на тривкість до дії зовнішніх кліматичних чинників
|
7
|
ДСТУ 8312:2015
|
Машини електричні малої потужності. Двигуни. Загальні технічні умови
|
7
|
ДСТУ 8330:2015
|
Культури плодові та ягідні. Методи діагностики вірусу шарки сливи
|
7
|
ДСТУ 8345:2015
|
Якість ґрунту. Методи визначення ємності катіонного обміну
|
7
|
ДСТУ 8347:2015
|
Якість ґрунту. Визначення рухомої сірки в модифікації ННЦ ІГА імені О. Н. Соколовського
|
7
|
ДСТУ 8364:2015
|
Нафталін коксохімічний. Технічні умови
|
7
|
ДСТУ 8368:2015
|
Продукти перероблення фруктів та овочів. Визначання оксиметилфурфуролу методом тонкошарової хроматографії
|
7
|
ДСТУ 8450:2015
|
Продукти перероблення фруктів та овочів. Визначання оксиметилфурфуролу методом тонкошарової хроматографії
|
7
|
ДСТУ 8476:2015
|
Контейнери для побутових відходів. Загальні технічні вимоги
|
7
|
ДСТУ 8546:2015
|
Світильники зі світлодіодними джерелами світла. Загальні технічні умови
|
7
|
ДСТУ 8667:2016
|
Культури овочеві. Молекулярно-генетичний метод ідентифікації сортів і гібридів
|
7
|
ДСТУ ISO 15223-1:2015
|
Засоби медичної техніки. Умовні познаки на етикетках засобів медичної техніки, марковання й обов’язкові відомості. Частина 1. Загальні вимоги
|
7
|
ДСТУ EN 643:2016
|
Папір і картон. Європейський перелік стандартних сортів паперу та картону для повторного перероблення
|
7
|
ДСТУ EN 14154-1:2015
|
Лічильники води. Частина 1. Загальні технічні вимоги
|
7
|
ДСТУ EN 16007:2015
|
Корм для тварин. Визначення охратоксину А очищенням на імуноафінній колонці та високоефективною рідинною хроматографією з флуоресцентним виявленням
|
7
|
ДСТУ EN 61869-4:2016
|
Трансформатори вимірювальні. Частина 4. Додаткові вимоги до комбінованих трансформаторів
|
7
|
ДСТУ 7615:2014
|
Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну
|
8
|
ДСТУ 7650:2014
|
Харчові олії та жири. Визначення вмісту бенз(а)пірену. Частина 1. Метод готування проб
|
8
|
ДСТУ 7774:2015
|
Вагони пасажирські магістральні локомотивної тяги. Загальнотехнічні норми для розрахування та проектування механічної частини вагонів
|
8
|
ДСТУ 7789:2015
|
Зварювання полімерних матеріалів. Терміни та визначення понять
|
8
|
ДСТУ 8073:2015
|
Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови
|
8
|
ДСТУ 8153:2015
|
Черешня свіжа. Технічні умови
|
8
|
ДСТУ 8338:2015
|
Метрологія. Теплота (енергія) згоряння природного газу об’ємна. Загальні вимоги до методів визначення
|
8
|
ДСТУ 8358:2015
|
Брикети та гранули паливні з деревинної сировини. Технічні умови
|
8
|
ДСТУ 8416:2015
|
Лісоматеріали круглі. Таблиці об’ємів
|
8
|
ДСТУ 8494:2015
|
Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови
|
8
|
ДСТУ-П 8536:2015
|
Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості
|
8
|
ДСТУ 8591:2015
|
Велика рогата худоба. Молочне скотарство. Технологічні процеси вирощування, дорощування, відгодівлі. Основні параметри
|
8
|
ДСТУ 8643:2016
|
Картопля сушена. Технічні умови
|
8
|
ДСТУ ISO 6326-5:2015
|
Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 5. Метод спалювання за Лінгенером
|
8
|
ДСТУ ISO 10381-6:2015
|
Якість ґрунту. Відбирання проб. Частина 6. Настанови з відбирання, оброблення та зберігання ґрунту в аеробних умовах для лабораторного оцінювання мікробіологічних процесів, біомаси та різноманіття
|
8
|
ДСТУ ІЕС 60675:2009
|
Прилади електричні побутові обігрівальні безпосередньої дії. Методи вимірювання функційних характеристик
|
8
|
ДСТУ ETSI EN 301 526:2015
|
Електромагнітна сумісність і радіочастотний спектр. Абонентське обладнання з розширенням спектра CDMA у діапазоні частот 450 МГц систем стільникового радіозв’язку та діапазонах частот 410 МГц, 450 МГц і 870 МГц PAMR. Технічні вимоги та методи випр…
|
8
|
ДСТУ ITU-R BT.1683:2015
|
Цифрове телевізійне мовлення. Якість зображення в системах телебачення стандартної чіткості. Методи об’єктивного вимірювання сприйманої якості за наявності еталонного зображення
|
8
|
ДСТУ 7598:2014
|
Вагони вантажні. Загальні вимоги до розрахунків та проектування нових і модернізованих вагонів колії 1520 мм (несамохідних)
|
9
|
ДСТУ 7812:2015
|
Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови
|
9
|
ДСТУ 7969:2015
|
Пшениця озима. Методи визначання вмісту розчинних вуглеводів у вузлах кущення
|
9
|
ДСТУ 8015:2015
|
Препарати ветеринарні імунобіологічні. Вакцини інактивовані проти дерматомікозів тварин. Технічні вимоги та методи контролювання
|
9
|
ДСТУ 8117:2015
|
Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умови
|
9
|
ДСТУ 8126:2015
|
Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови
|
9
|
ДСТУ 8281:2015
|
Вироби електронної техніки. Вимоги до паковання, транспортування та методи випробування
|
9
|
ДСТУ 8282:2015
|
Вироби електронної техніки. Правила приймання
|
9
|
ДСТУ 8355:2015
|
Концентрати олій фосфатидні. Метод визначання вмісту речовин, не розчинних у гексані
|
9
|
ДСТУ 8356:2015
|
Концентрати олій фосфатидні. Метод визначання вмісту речовин, не розчинних в ацетоні. Частина 1. Готування проб та реактивів
|
9
|
ДСТУ 8357:2015
|
Концентрати олій фосфатидні. Метод визначання вмісту речовин, не розчинних в ацетоні. Частина 2. Порядок випробування
|
9
|
ДСТУ 8379:2015
|
М’ясо та м’ясні продукти. Прискорений метод визначення складу сировини
|
9
|
ДСТУ 8392:2015
|
Колісні транспортні засоби. Засоби транспортні спеціально обладнані для перевезення побутових відходів. Загальні технічні умови
|
9
|
ДСТУ 8406:2015
|
Комбікорми для дичини. Технічні умови
|
9
|
ДСТУ 8418:2015
|
Добрива органічні. Метод визначення коефіцієнтів і ступенів гуміфікації та мінералізації
|
9
|
ДСТУ 8517:2015
|
Культури сільськогосподарські. Метод визначення чисельності шкідників у ґрунті
|
9
|
ДСТУ 8530:2015
|
Комбікорми для великої рогатої худоби. Технічні умови
|
9
|
ДСТУ 8607:2015
|
Матеріали геосинтетичні дорожні. Методи випробування
|
9
|
ДСТУ 8635:2016
|
Геліоенергетика. Площадки для фотоелектричних станцій. Приєднання станцій до електроенергетичної системи
|
9
|
ДСТУ 8639:2016
|
Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови
|
9
|
ДСТУ 8684:2016
|
Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування
|
9
|
ДСТУ 8699:2016
|
Вугілля кам’яне, антрацит і кокс. Відбирання проб вручну
|
9
|
ДСТУ 33.117:2017
|
Страховий фонд документації. Об'єкти культурної спадщини. Об'єкти науки і техніки. Загальні технічні вимоги
|
9
|
ДСТУ ISO 5285:2009
|
Стрічки конвеєрні. Настанови щодо зберігання та транспортування
|
9
|
ДСТУ ISO/IEC 14888-3:2015
|
Інформаційні технології. Методи захисту. Цифрові підписи з доповненням. Частина 3. Механізми, що ґрунтуються на дискретному логарифмуванні
|
9
|
ДСТУ EN ISO 11611:2016
|
Одяг захисний для використання під час зварювання та суміжних процесів
|
9
|
ДСТУ EN ISO 13688:2016
|
Одяг захисний. Загальні вимоги
|
9
|
ДСТУ EN 81-20:2015
|
Норми безпеки щодо конструкції та експлуатації ліфтів. Ліфти для перевезення пасажирів та вантажів. Частина 20. Ліфти пасажирські та вантажопасажирські
|
9
|
ДСТУ EN 205:2014
|
Клеї несилові для деревини. Метод визначання міцності з’єднання внапусток під час поздовжнього розтягування на зсув
|
9
|
ДСТУ EN 923:2008
|
Клеї. Терміни та визначення понять
|
9
|
ДСТУ 2633:2017
|
Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
|
10
|
ДСТУ 4238:2015
|
Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутової призначеності. Визначення енергетичної ефективності холодильних приладів
|
10
|
ДСТУ 4391:2017
|
Какао-порошок. Загальні технічні умови
|
10
|
ДСТУ 4660:2017
|
Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови
|
10
|
ДСТУ 5004:2017
|
Какао-масло. Загальні технічні умови
|
10
|
ДСТУ 5006:2017
|
Какао терте. Загальні технічні умови
|
10
|
ДСТУ 8129:2015
|
Корми, комбікорми, комбікормова сировина. Метод визначання цистину і метіоніну
|
10
|
ДСТУ 8147:2015
|
Капуста броколі свіжа. Технічні умови
|
10
|
ДСТУ 8157:2015
|
Захист від радіації. Радіаційний моніторинг ґрунту і сільськогосподарської продукції. Терміни та визначення понять
|
10
|
ДСТУ 8320:2015
|
Слива. Зберігання в регульованому газовому середовищі
|
10
|
ДСТУ 8321:2015
|
Вишня. Зберігання в регульованому газовому середовищі
|
10
|
ДСТУ 8323:2015
|
Яблука свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови
|
10
|
ДСТУ 8325:2015
|
Вишня свіжа. Технічні умови
|
10
|
ДСТУ 8334:2015
|
Живці плодових та ягідних культур. Технічні умови
|
10
|
ДСТУ 8335:2015
|
Підщепи плодових культур. Технічні умови
|
10
|
ДСТУ 8568:2015
|
Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання
|
10
|
ДСТУ 8642:2016
|
Капуста квашена. Технічні умови
|
10
|
ДСТУ 8676:2016
|
Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики хвороби Ауєскі
|
10
|
ДСТУ EN 589:2017
|
Палива автомобільні. Газ нафтовий скраплений. Технічні вимоги та методи контролювання
|
10
|
ДСТУ EN 13411-1:2016
|
Закріплення кінців сталевих канатів. Вимоги щодо безпечності. Частина 1. Коуші на кінцях сталевих стропів
|
10
|
ДСТУ EN 14384:2016
|
Протипожежна техніка. Гідранти пожежні наземні. Загальні вимоги та методи випробування
|
10
|
ДСТУ EN 60999-1:2016
|
Пристрої з’єднувальні. Вимоги щодо безпечності затискних елементів нарізевого та безнарізевого типу для електричних мідних провідників. Частина 1. Загальні та спеціальні вимоги до затискних елементів для провідників із площею поперечного перерізу …
|
10
|
ДСТУ EN 60999-2:2016
|
Пристрої з’єднувальні. Вимоги щодо безпечності затискних елементів нарізевого та безнарізевого типу для електричних мідних провідників. Частина 2. Спеціальні вимоги до затискних елементів для провідників із площею поперечного перерізу від 35 мм2 д…
|
10
|
ДСТУ EN ISO 11111-1:2016
|
Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 1. Загальні вимоги
|
10
|
ДСТУ EN ISO 11111-2:2016
|
Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 2. Передпрядильні та прядильні машини
|
10
|
ДСТУ EN ISO 11111-3:2016
|
Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 3. Устатковання для нетканих матеріалів
|
10
|
ДСТУ EN ISO 11111-4:2016
|
Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 4. Устатковання для оброблення пряжі та звивальне устатковання для канатів і мотузок
|
10
|
ДСТУ EN ISO 11111-5:2016
|
Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 5. Підготовче ткацьке та трикотажне устатковання
|
10
|
ДСТУ EN ISO 11111-6:2016
|
Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 6. Ткацьке устатковання
|
10
|
ДСТУ EN ISO 11111-7:2016
|
Устатковання текстильне. Вимоги щодо безпечності. Частина 7. Устатковання фарбувально-оздоблювальне
|
10
|
ДСТУ EN ISO14116:2016
|
Одяг захисний. Захист від полум’я. Матеріали, пакети матеріалів та одяг, що обмежують поширення полум’я
|
10
|
ДСТУ ІЕС 60060-1:2010
|
Методи випробовування високою напругою. Частина 1. Загальні визначення понять і вимоги до випробування
|
10
|
ДСТУ ІЕС/TR 62778:2015
|
Застосування положень IEC 62471 до джерел світла та світильників стосовно оцінення небезпечності синього світла
|
10
|
ДСТУ ISO 2870:2015
|
Речовини поверхнево-активні. Засоби мийні. Метод визначення аніон-активних речовин, які гідролізуються і не гідролізуються в кислому середовищі
|
10
|
ДСТУ ISO 2871-1:2015
|
Речовини поверхнево-активні. Засоби мийні. Метод визначення вмісту катіон-активних речовин. Частина 1. Високомолекулярні катіон-активні речовини
|
10
|
ДСТУ ISO 4149:2016
|
Кава зелена сира. Методи візуального дослідження і визначання запаху, вмісту сторонніх домішок і дефектів
|
10
|
ДСТУ ISO 12647-2:2008
|
Поліграфія. Керування процесами виготовляння растрових кольороподілених фотоформ, пробних і тиражних відбитків. Частина 2. Процеси офсетного плоского друкування
|
10
|
ДСТУ ISO 12986-1:2016
|
Матеріали вуглецеві для виробництва алюмінію. Попередньо випалені аноди і катодні блоки. Частина 1. Визначання межі міцності на згин/зсув методом трьох точок
|
10
|
ДСТУ ISO 14031:2016
|
Екологічне управління. Оцінювання екологічної дієвості. Настанови
|
10
|
ДСТУ ISO 20483:2016
|
Злакові та бобові культури. Визначання вмісту азоту та сирого протеїну методом К’єльдаля
|
10
|
ДСТУ HD 605 S2:2015
|
Електричні кабелі. Додаткові методи випробування
|
10
|
ДСТУ 8349:2015
|
Оливи моторні. Метод визначання динамічної в’язкості з використанням імітатора холодного запуску в діапазоні температур від мінус 5 °С до мінус 35 °С
|
11
|
ДСТУ 8393:2015
|
Конвеєри шахтні скребкові. Загальні технічні умови
|
11
|
ДСТУ 8394:2015
|
Конвеєри шахтні стрічкові. Загальні технічні умови
|
11
|
ДСТУ 8395:2015
|
Кріплення шахтні механізовані. Загальні технічні умови
|
11
|
ДСТУ 8396:2015
|
Молоко коров’яче. Визначення масової частки жиру, білка, лактози, сухої речовини методом інфрачервоної спектрометрії (експрес-метод)
|
11
|
ДСТУ 8637:2016
|
Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови
|
11
|
ДСТУ 8640:2016
|
Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови
|
11
|
ДСТУ 8492:2015
|
Ветеринарна медицина. Методи лабораторного діагностування клостридіозів
|
11
|
ДСТУ 8403:2015
|
Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-ягідного пюре утворювати желе та пат
|
11
|
ДСТУ 8595:2015
|
Цибуля-порей свіжа. Технічні умови
|
11
|
ДСТУ 8596:2015
|
Селера молода свіжа. Технічні умови
|
11
|
ДСТУ 8694:2016
|
Шини пневматичні. Метод визначення статичного дисбалансу покришки
|
11
|
ДСТУ EN 1677-3:2016
|
Елементи для стропів. Вимоги щодо безпечності. Частина 3. Гаки сталеві ковані самозамикальні. Клас 8
|
11
|
ДСТУ EN 14339:2016
|
Протипожежна техніка. Гідранти пожежні підземні. Загальні вимоги та методи випробування
|
11
|
ДСТУ EN 15784:2015
|
Корм для тварин. Виділення і підрахування передбачуваного вмісту Bacillus spp.
|
11
|
ДСТУ EN 60998-2-4:2016
|
Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-4. Спеціальні вимоги до пристроїв для з’єднання провідників скручуванням
|
11
|
ДСТУ EN 62552:2016
|
Прилади побутові холодильні. Функційні характеристики та методи випробування
|
11
|
ДСТУ IEC 60809:2012
|
Лампи для дорожніх транспортних засобів. Вимоги до розмірів, електричних і світлових параметрів
|
11
|
ДСТУ ISO 80000-1:2016
|
Величини та одиниці. Частина 1. Загальні положення
|
11
|
ДСТУ ISO 80000-2:2016
|
Величини та одиниці. Частина 2. Математичнізнаки та символи, що використовують у природничих науках і технологіях
|
11
|
ДСТУ ISO 80000-3:2016
|
Величини та одиниці. Частина 3. Простір та час
|
11
|
ДСТУ ISO 80000-4:2016
|
Величини та одиниці. Частина 4. Механіка
|
11
|
ДСТУ ISO 80000-5:2016
|
Величини та одиниці. Частина 5. Термодинаміка
|
11
|
ДСТУ IEC 80000-6:2016
|
Величини та одиниці. Частина 6. Електромагнітні явища
|
11
|
ДСТУ ISO 80000-7:2016
|
Величини та одиниці. Частина 7. Світло
|
11
|
ДСТУ ISO 80000-8:2016
|
Величини та одиниці. Частина 8. Акустика
|
11
|
ДСТУ ISO 80000-9:2016
|
Величини та одиниці. Частина 9. Фізична хімія і молекулярна фізика
|
11
|
ДСТУ ISO 80000-12:2016
|
Величини та одиниці. Частина 12. Фізика твердого тіла
|
11
|
ДСТУ ISO/IEC TR 20000-10:2015
|
Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 10. Концепції і термінологія
|
11
|
ДСТУ-Н EN 1473:2014
|
Установки та устатковання для скрапленого природного газу. Проектування берегових установок
|
11
|
ДСТУ 8439:2015
|
Насіння овочевих і баштанних рослин та кормових коренеплодів. Документація
|
12
|
ДСТУ 8442:2015
|
Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8458:2015
|
Комбікорми повнораціонні для беконної відгодівлі свиней. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8480:2015
|
Корм для тварин. Препарат ферментний амілосубтилін ГЗх. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8481:2015
|
Корм для тварин. Препарат ферментний протосубтилін ГЗх. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8557:2015
|
Насінництво. Інспектування овочевих і баштанних культур
|
12
|
ДСТУ 8611:2016
|
Препарати біологічні сухі. Метод визначення масової частки вологи
|
12
|
ДСТУ 8641:2016
|
Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8663:2016
|
Ветеринарія. Тест-системи для діагностики грипу птиці та ньюкаслської хвороби за допомогою реакції затримки гемаглютинації
|
12
|
ДСТУ 8664:2016
|
Ветеринарія. Методи лабораторної діагностики класичної чуми свиней
|
12
|
ДСТУ 8734:2017
|
Вальниці кочення. Вальниці буксові роликові циліндричні залізничного рухомого складу. Загальні технічні умови
|
12
|
ДСТУ ISO/TS 14033:2016
|
Екологічне управління. Кількісна екологічна інформація. Настанови та приклади
|
12
|
ДСТУ ISO 14051:2015
|
Екологічне управління. Обліковування витрат, пов’язаних із матеріальними потоками. Загальні принципи та структура
|
12
|
ДСТУ ISO/IEC 20000-1:2016
|
Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 1. Вимоги до системи керування послугами
|
12
|
ДСТУ ISO/IEC TR 20000-4:2016
|
Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 4. Еталонна модель процесу
|
12
|
ДСТУ ISO/IEC TR 20000-5:2016
|
Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 5. Зразок плану впровадження ISO/IEC 20000-1
|
12
|
ДСТУ ISO/IEC TR 20000-9:2016
|
Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 9. Настанова щодо застосування ISO/IEC 20000-1 стосовно хмарних послуг
|
12
|
ДСТУ ISO/IEC 33001:2016
|
Інформаційні технології. Оцінювання процесу. Поняття та термінологія
|
12
|
ДСТУ EN 50293:2016
|
Сигнальні системи дорожнього руху. Електромагнітна сумісність
|
12
|
ДСТУ EN 50497:2016
|
Метод випробування, рекомендований для оцінювання ризику виділення пластифікатору з герметизованих кабелів у полівінілхлоридній оболонці
|
12
|
ДСТУ EN 55014-1:2016
|
Електромагнітна сумісність. Вимоги до побутових електроприладів, електричних інструментів та аналогічної апаратури. Частина 1. Емісія завад
|
12
|
ДСТУ EN 55103-1:2016
|
Електромагнітна сумісність. Професійна аудіо-, відео- й аудіовізуальна апаратура та апаратура керування освітлювальними установками. Частина 1. Емісія
|
12
|
ДСТУ EN 60704-1:2016
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 1. Загальні вимоги
|
12
|
ДСТУ EN 60704-2-1:2015
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення поширюваного в повітрі шуму. Частина 2-1. Додаткові вимоги до пилососів
|
12
|
ДСТУ EN 60704-2-4:2016
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-4. Додаткові вимоги до пральних машин і віджимних центрифуг
|
12
|
ДСТУ EN 60704-2-6:2015
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення поширюваного в повітрі шуму. Частина 2-6. Додаткові вимоги до сушильних приладів барабанного типу
|
12
|
ДСТУ EN 60704-2-10:2015
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-10. Додаткові вимоги до електричних кухонних плит, духовок, грилів, мікрохвильових печей та їх поєднання
|
12
|
ДСТУ EN 60704-2-14:2016
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-14. Додаткові вимоги до холодильників, шаф для зберігання заморожених продуктів і морозильників для харчових продуктів
|
12
|
ДСТУ EN 60704-3:2016
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 3. Методи визначення та перевірення задекларованих значень шумового випромінення
|
12
|
ДСТУ IEC 60335-2-50:2015
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-50. Додаткові вимоги до комерційних електричних мармитів
|
12
|
ДСТУ EN 60335-2-96:2015
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-96. Додаткові вимоги до гнучких листових нагрівальних елементів для обігрівання приміщень
|
12
|
ДСТУ EN 60335-2-105:2014
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-105. Додаткові вимоги до багатофункційних душових кабін
|
12
|
ДСТУ EN 60335-2-106:2016
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-106. Додаткові вимоги до килимів з підігрівом та до нагрівальних секцій для обігрівання приміщень, які встановлюють під знімними покривами підлог
|
12
|
ДСТУ EN 60335-2-108:2016
|
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-108. Додаткові вимоги до електролізерів
|
12
|
ДСТУ EN 61439-5:2016
|
Устатковання розподілення та керування комплектне низьковольтне. Частина 5. Комплектне устатковання для розподілення енергії в мережах загальної призначеності
|
12
|
ДСТУ EN ISO 15025:2016
|
Одяг захисний. Захист від тепла та полум’я. Метод випробування на обмежене поширення полум’я
|
12
|
ДСТУ EN ISO 20344:2016
|
Засоби індивідуального захисту. Методи випробування взуття
|
12
|
ДСТУ EN ISO 20345:2016
|
Засоби індивідуального захисту. Взуття безпечне
|
12
|
ДСТУ EN ISO 20471:2016
|
Одяг підвищеної видимості. Методи випробування та вимоги
|
12
|
ДСТУ 7527:2014
|
Послід птиці. Технології біологічного переробляння. Загальні вимоги
|
12
|
ДСТУ 7583:2014
|
Сировина ефіроолійна квітково-трав’яниста. Метод відбирання проб
|
12
|
ДСТУ 7953:2015
|
Резистори. Загальні вимоги під час вимірювання електричних параметрів
|
12
|
ДСТУ 7991:2015
|
Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 7993:2015
|
Яблука квашені. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8014:2015
|
Саджанці дерев і кущів. Садові та архітектурні форми. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8140:2015
|
Насіння цукрових буряків базисне. Посівні якості. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8141:2015
|
Насіння цукрових буряків передбазисне. Посівні якості. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8163:2015
|
Інкубація яєць качок та гусей. Технологічні процеси. Основні параметри
|
12
|
ДСТУ 8215:2015
|
Вироби електронної техніки. Вимоги збережуваності та методи випробовування
|
12
|
ДСТУ 8217:2015
|
Птиця свійська. Технологічний процес вирощування ремонтного молодняку індиків. Загальні вимоги
|
12
|
ДСТУ 8218:2015
|
Птиця свійська. Технологічний процес отримання перо-пухової сировини. Загальні вимоги
|
12
|
ДСТУ 8219:2015
|
Птиця свійська. Технологічний процес вирощування курчат-бройлерів. Загальні вимоги
|
12
|
ДСТУ 8220:2015
|
Птиця свійська. Технологічний процес виробництва курячих племінних яєць. Загальні вимоги
|
12
|
ДСТУ 8221:2015
|
Птиця свійська. Технологічний процес утримання батьківського стада індиків. Загальні вимоги
|
12
|
ДСТУ 8222:2015
|
Птиця свійська. Технологічний процес інкубації яєць. Загальні вимоги
|
12
|
ДСТУ 8256:2015
|
Паковання для яєць перепелиних харчових. Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8561:2015
|
Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту вітаміну Е методом рідинної хроматографії високороздільної здатності. Вимірювання α-, β-, γ-, δ- токоферолів
|
12
|
ДСТУ 8594:2015
|
Кукурудза цукрова свіжа (качани). Технічні умови
|
12
|
ДСТУ 8599:2015
|
Лічильники газу роторні типорозмірів G 2,5 - G 6. Загальні технічні умови
|
12
|
ДСТУ ISO 2825:2009
|
Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів
|
12
|
ДСТУ ISO/TS 6733 (IDF/RM 133):2015
|
Молоко та молочні продукти. Вимірювання масової частки свинцю методом атомно-абсорбційної спектрометрії із застосуванням графітової печі
|
12
|
ДСТУ ISO 6998:2014
|
Матеріали вуглецеві для виробництва алюмінію. Пек для електродів. Метод визначення коксового числа
|
12
|
ДСТУ ISO 13709:2013
|
Нафтова, газова та хімічна промисловість. Насоси відцентрові. Загальні технічні вимоги та методи випробовування
|
12
|
ДСТУ ISO 14939:2008
|
Корми для тварин. Визначення вмісту карбадоксу методом рідинної хроматографії високороздільної здатності
|
12
|
ДСТУ ISO 22763:2009
|
Устатковання для захисту рослин. Обприскувачі. Демонстраційна колія для обприскувачів польових культур
|
12
|
ДСТУ EN 10301:2010
|
Сталеві труби та фітинги для наземних і морських трубопроводів. Внутрішні покриви для зменшення тертя під час транспортування некорозійного газу
|
12
|
ДСТУ IEC 60383-2:2009
|
Ізолятори для повітряних ліній на номінальну напругу понад 1000 В. Частина 2. Гірлянди ізоляторів та ізолювальні підвіски для систем змінного струму. Методи випробування
|
12
|
ДСТУ IEC 61109:2009
|
Ізолятори для повітряних ліній. Ізолятори підвісні та натяжні композитні для систем змінного струму на номінальну напругу понад 1000 В. Методи випробування
|
12
|